WhatsappEmail
BMW 5 Serie
BMW 5 SerieBMW 5 SerieBMW 5 SerieBMW 5 Serie
Beschikbaar

BMW 5 Serie520i Automaat

€ 69.900,00

NLX-203-PS
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €907 per maand
BMW 5 Serie 520i Automaat
€ 69.900,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 6999KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Prestaties op hoog niveau, een onderscheidende, stijlvolle carrosserie en een ruim en comfortabel interieur, het zijn de eigenschappen waarmee auto′s als deze BMW 5 Serie hun reputatie hebben gevestigd. Deze auto heeft maar weinig kilometers gemaakt, de teller staat op slechts 6999 kilometer. De krachtige motor geeft deze BMW uitstekende prestaties. In de guurste maanden is de meegeleverde stoelverwarming een absolute weldaad! De bagageruimte is toegankelijk via een comfortverhogende elektrische achterklep. Zicht, licht en toch dicht! Een geweldige rijervaring met het glazen panoramadak.

De topkwaliteit van het Harman/Kardon audiosysteem zorgt voor liefde op het eerste gehoor. Geniet van een ruime selectie digitale radiostations met de DAB-ontvanger. De auto is ook uitgevoerd met 4 zone climate control. Het onhandige gevoel van eerst graven naar de autosleutels om in te kunnen stappen is voorbij dankzij de keyless entry. De elektrisch inklapbare trekhaak maakt een einde aan ingewikkelde handelingen.

Deze BMW is voorzien van verschillende intelligente veiligheidsvoorzieningen. Ze kijken tijdens het rijden als het ware met u mee, ze signaleren potentieel gevaarlijke situaties en in een aantal gevallen kunnen ze ook ingrijpen.

Dat de kilometerstand in orde is, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Uiteraard is een proefrit altijd mogelijk. Bel onze verkoper voor een afspraak!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u