WhatsappEmail
BMW 5 Serie
BMW 5 SerieBMW 5 SerieBMW 5 SerieBMW 5 Serie
Beschikbaar

BMW 5 Serie520i Automaat

€ 58.900,00

NLX-336-PJ
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €760 per maand
BMW 5 Serie 520i Automaat
€ 58.900,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 6999KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Degelijk, solide en technisch hoogstaand: dat kun je van Duitse auto's nog altijd zeggen. En die omschrijving geldt zeker voor deze BMW 5 Serie. Veel auto, veel kwaliteit. Op de teller van deze goed onderhouden auto staat slechts 6999 kilometer. De auto is van bouwjaar 2024. De krachtige motor geeft deze BMW uitstekende prestaties. Laat de kou maar komen! U zit altijd goed met de heerlijke stoelverwarming.

De achteruitrijcamera maakt inparkeren gemakkelijker dan ooit. Uw smartphone wordt een dashboard, met alle functies in beeld. Dankzij Connected Services en de speciale app. U bent in deze BMW ook voorzien van sportstuur met schakelpaddels en DAB ontvangst.

Elektronische veiligheidsvoorzieningen helpen u onderweg om de situatie op de weg te beoordelen. Deze systemen waarschuwen u als er een riskante situatie ontstaat, en kunnen in bepaalde gevallen ook zelf ingrijpen. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als voetgangersbescherming en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

Bij een goede occasion als deze hoort natuurlijk ook een tellerrapport van Nationale Autopas. We kunnen ons voorstellen dat een proefrit wilt maken met deze auto. Belt u ons snel?

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u