WhatsappEmail
BMW 5 SerieBMW 5 SerieBMW 5 SerieBMW 5 Serie
Beschikbaar

BMW 5 Serie520i M-Sport Pro Automaat

€ 75.950,00

NLX-204-PS
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €981 per maand
BMW 5 Serie 520i M-Sport Pro Automaat
€ 75.950,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 6999KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Gezien z'n capaciteiten en design is deze BMW 5 Serie van de jongste generatie. Met z'n uitermate bescheiden meterstand koopt u eigenlijk een nieuwe auto. Maar dat betaalt u mooi niet. De auto heeft een opmerkelijk lage kilometerstand van slechts 6999 Met zijn benzinemotor en automatische transmissie is dit een prima auto voor nog vele kilometers. 's Winters komen de verwarmbare voorstoelen heerlijk van pas. Relaxt én fit op weg? Dan geniet u zeker van de comfortstoelen voorin. Een praktische extra is de elektrisch bedienbare achterklep die opent en sluit met een druk op de knop. Het glazen panoramadak zorgt ervoor dat u zich omringd voelt door de omgeving. Natuurlijk kunt u zonder. Maar waarom? Lekker toch, zo'n verwarmd stuurwiel? Natuurlijk behoren BMW M-sportonderstel, LED-koplampen en donker getint glas achter ook tot de uitrusting van deze complete auto.

De elektrisch inklapbare trekhaak is onzichtbaar gemonteerd. Met een eenvoudige beweging verschijnt de trekhaak zodra u deze nodig hebt. Oliepeil, bandenspanning, sloten en andere functies zijn via een speciale app overal te checken dankzij Connected Services. Deze auto klinkt naar meer. Dat is te danken aan het Harman/Kardon audiosysteem. De 4 zone climate control zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. Met de DAB-ontvanger heeft u keuze uit talloze digitale radiozenders met de allerhoogste geluidskwaliteit. Ook Harman Kardon-audiosysteem, parkeerassistent en keyless entry horen tot de voorzieningen op deze auto.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze BMW 5 Serie samen. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door voetgangersbescherming en bandenspanningcontrolesysteem.

Wij leveren deze auto met het tellerrapport van Nationale Autopas. Neem contact op en we regelen een afspraak!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u