WhatsappEmail
BMW 5 Serie
BMW 5 SerieBMW 5 SerieBMW 5 SerieBMW 5 Serie
Beschikbaar

BMW 5 Serie530e Business Edition Plus - M Sport Automaat

€ 54.950,00

NLS-788-PL
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Oostzaan
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €715 per maand
BMW 5 Serie 530e Business Edition Plus - M Sport Automaat
€ 54.950,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 15904KM stand
  • HybridBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

De superioriteit van deze auto is te zien aan zijn aantrekkelijke exterieur en zijn strakke interieur, ontegensprekelijk een BMW 5 Serie, een typische hoge kwaliteit Duitse auto. De auto is van het bouwjaar 2023 en is van de eerste eigenaar. Zuinig rijden, minder uitstoot, maximale radius. Door de hybride motor die elektrisch én benzinerijden mogelijk maakt is dit de ideale combi. Stelt u eisen aan stijl? Dan zal dit lederen interieur u bevallen. Of wilt u liever licht en ruimtelijk gevoel? Dan valt dit elektrisch bediend glazen panorama dak zeker bij u in de smaak. Weet u wat? U krijgt het met deze auto allebei! Zit u goed? De stoelen zijn eenvoudig instelbaar dankzij de elektrische bediening met geheugen. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, BMW M-sportpakket, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter en in delen neerklapbare achterbank.

Het digitale dashboard geeft een nauwkeurig en makkelijk overzicht van alle belangrijke functies. Boem is ho? Dat is verleden tijd. De achteruitrijcamera laat precies zien hoeveel ruimte u achter nog heeft! Pech oplossen en zelfs voorkomen? Gaat eenvoudig. Via Connected Services heeft u alle data in de hand, gewoon op de smartphone! Rijke klankkleur en een indrukwekkend geluidsspectrum komen van het Harman/Kardon audiosysteem. Omdat u nu eenmaal niet overal ogen heeft, is deze BMW 5 Serie voorzien van een achteropkomend verkeer waarschuwing die registreert wanneer de afstand tot uw achterligger te krap is. Natuurlijk behoren Harman Kardon-audiosysteem, navigatiesysteem met harde schijf, automatische airconditioning, DAB ontvangst, regensensor en cruise control ook tot de uitrusting van deze complete auto.

De BMW 5 Serie is ook voorzien van ADAS. Deze Advanced Driver Assistence Systems fungeren als extra ogen en oren: ze houden voor u de weg in de gaten en grijpen in wanneer dat nodig is. Eyes on the road! Dat kan iedere seconde, dankzij de head-up display, die informatie projecteert op de voorruit. Deze BMW 5 Serie blijft altijd alert. Zo wordt gebruik gemaakt van forward collision warning. Bij het mogelijke risico op een aanrijding met een voertuig voor u, slaat het systeem alarm. De auto is ook uitgerust met voetgangersbescherming, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Dat de kilometerstand in orde is, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Meer weten? Neem nu contact met ons op voor een afspraak.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron