WhatsappEmail
BMW 5 SerieBMW 5 SerieBMW 5 SerieBMW 5 Serie
Beschikbaar

BMW 5 SerieSedan 530e M-Sport Automaat

€ 81.950,00

NLX-302-PS
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Alkmaar
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1055 per maand
BMW 5 Serie Sedan 530e M-Sport Automaat
€ 81.950,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 11247KM stand
  • HybridBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Stijlvol en veelzijdig, dat zijn misschien wel de belangrijkste kenmerken van de BMW 5 Serie. Dit exemplaar is bovendien voorzien van verschillende systemen die het autorijden aangenamer en veiliger maken. Door de combinatie van brandstof- en elektromotor rijdt u met deze hybride BMW 5 Serie een stuk voordeliger. En het scheelt in uitstoot bovendien. Comfort en veiligheid hebben een upgrade gekregen in de vorm van luchtvering. Tijdens gure dagen is het prettig zitten in de verwarmbare voorstoelen. De sportstoelen houden u en uw bijrijder goed op z'n plek tijdens het accelereren en bij het nemen van scherpe bochten. De elektrisch bedienbare achterklep opent met een druk op de knop. Door het glazen panoramadak heeft u een weidse zichthoek en geniet u van licht en een gevoel van ruimte. Zo′n verwarmd stuurwiel is een comfortabele extra, zeker in de winter. In deze auto profiteert u onder andere ook van: BMW M-sportonderstel, trailer assistent, LED-achterlichten en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

Dankzij het Harman/Kardon audiosysteem beluister u muziek alsof u er 'live' bij bent. Nieuwe smartphones hebben geen snoeren meer nodig om op te laden. Daarom heeft deze BMW 5 Serie een draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons waarmee u onderweg simpel en effectief voor een volle accu zorgt. Natuurlijk is het systeem ook voorzien van: full map navigatiesysteem, DAB ontvangst, multifunctioneel sportstuur, dashboard met spraakbediening en achteruitrijcamera. Automatische airconditioning verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze BMW is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. De sensoren van de achteropkomend verkeer waarschuwing houden zicht op de dode hoeken achter u. Te weinig afstand tot de achterligger? Het systeem geeft direct een signaal. De cruise control zorgt voor een prettige, gelijkmatige koers en minder brandstofgebruik. Omdat u niet elke dag met een aanhanger of caravan op pad bent, is er de elektrisch inklapbare trekhaak.

In de BMW 5 Serie heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. In het instrumentarium ziet u tijdens de rit ook de belangrijkste verkeersborden aangegeven, die de auto automatisch voor u leest. Veel aanrijdingen bestaan uit kop-staartbotsingen. De forward collision warning reduceert dat risico aanzienlijk. Elke auto heeft een of meer blinde vlekken. De actieve dodehoekdetectie waarschuwt als er gevaar voor een aanrijding bestaat. Om te voorkomen dat u tijdens lange ritten achter het stuur in slaap valt, is deze auto voorzien van vermoeidheidsherkenning. Met het Lane-keeping systeem komt u nooit per ongeluk buiten de rijstrook. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze BMW bovendien autonoom remsysteem en voetgangersbescherming.

De kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Proefrit maken? Bel ons en we zetten 'm voor u klaar!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u