WhatsappEmail
BMW i3BMW i3BMW i3BMW i3
Direct leverbaar

BMW i3120Ah Sport Automaat

€ 23.900,00

NLXS-089-P
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €310 per maand
BMW i3 120Ah Sport Automaat
€ 23.900,00

Specificaties

  • 2019Bouwjaar
  • 56354KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Milieubewust rijden en elke kilometer genieten. Het kan met deze elektrische BMW i3. Fiscaal aantrekkelijk is de elektromotor, waarmee u niet alleen stil maar ook uitermate pittig kunt rijden. De auto is van het bouwjaar 2019 en is van de eerste eigenaar. De krachtige motor geeft deze BMW uitstekende prestaties. Stoelverwarming is een plezierige extra in de auto. Binnen de kortste tijd is uw stoel behaaglijk warm. Het interieur baadt in een zee van licht met het elektrische bediende glazen panoramadak.

Loopt het verkeer onderweg vast, schakel dan de file assistent in en laat het systeem zorgen voor de juiste afstand bij stilstaan en rijden. Van A naar B zonder omwegen: altijd uw eigen navigatiesysteem aan boord! Volume aanpassen, andere radiozender? U bedient het audiosysteem veilig en handig met de functies op het stuur. Met de DAB-ontvanger heeft u keuze uit talloze digitale radiozenders met de allerhoogste geluidskwaliteit. Een plekje vinden in de binnenstad is één, inparkeren is twee. Voor dat laatste heeft deze BMW i3 prima parkeersensoren die u een handje helpen. Ook regen- en lichtsensor, cruise control, automatisch dimmende spiegels en bekerhouder horen tot de voorzieningen op deze auto.

Zoals u mag verwachten van deze BMW i3 is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen.

Dat de kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het tellerrapport van Nationale Autopas. Elektrisch rijden: kenners weten waarom. Bel ons voor een afspraak!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron