WhatsappEmail
BMW i3BMW i3BMW i3BMW i3
Beschikbaar

BMW i3Basis 94Ah 33 kWh Automaat

€ 17.450,00

NLZB-009-L
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Zwolle
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €228 per maand
BMW i3 Basis 94Ah 33 kWh Automaat
€ 17.450,00

Specificaties

  • 2019Bouwjaar
  • 78371KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Druk het gaspedaal in en voel de fenomenale kracht van de elektromotor. In een elektrische auto rijdt u tegelijk dynamisch en ontspannen. Deze dealeronderhouden BMW i3 is van het bouwjaar 2019 en heeft 78371 kilometer op de teller staan. Met zijn krachtige elektromotor biedt deze auto een uitzonderlijk rijgenot. De krachtige motor geeft deze BMW uitstekende prestaties. In de winter wordt het echt genieten met de stoelverwarming. Tot de uitrusting van deze BMW behoren ook 19 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten, elektrisch verstelbare buitenspiegels en elektrisch bedienbare ramen voor.

In één oogopslag weet u de complete systeemstatus van deze auto. Dankzij Connected Services. Een belangrijke veiligheidsvoorziening is de bediening van het audiosysteem en het navigatiesysteem via knoppen op het stuur. Dab-ontvangst geeft daarbij een kraakheldere ontvangst. De kans op een kop-staart botsing wordt sterk gereduceerd door het systeem van achteropkomend verkeer waarschuwing. Hoeveel ruimte u nog heeft bij het insteken? De parkeersensoren laten het weten! Da's gemakkelijk! De automatisch inschakelbare verlichting en regen- en lichtsensor zorgen dat onderweg automatisch de verlichting en de ruitenwissers worden ingeschakeld. Daarmee nemen ze u veel werk uit handen. Natuurlijk behoren cruise control, airconditioning, automatisch dimmende binnenspiegel, lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt.

Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. The future is now, rij elektrisch! Maak een afspraak voor een proefrit.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u