WhatsappEmail
BMW i4BMW i4BMW i4BMW i4
Beschikbaar

BMW i4eDrive40 High Executive 84 kWh Automaat

€ 71.111,00

NL5929443
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Hoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €920 per maand
BMW i4 eDrive40 High Executive 84 kWh Automaat
€ 71.111,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Bij BMW weet u: onder de motorkap zit standaard extra power verborgen. En dat is altijd lekker. Hoe zullen we het zeggen? BMW maakt rijden geweldig. Inderdaad. Geruisloos genieten tegen lage kosten? Dan is deze elektromotor iets voor u! Het gaat hier om een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. De krachtige motor geeft deze BMW uitstekende prestaties. Tijdens gure dagen is het prettig zitten in de verwarmbare voorstoelen. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer BMW M-sportpakket en donker getint glas achter.

De DAB-ontvanger zorgt voor een ruime keuze uit digitale radiozenders en een kristalheldere geluidsweergave. U verwacht natuurlijk automatische airconditioning in deze auto, en die is er dan ook. Kommaar-kommaar-kommaar, aldus de achteruitrijcamera. Iedere centimeter vrije ruimte komt haarscherp in beeld. Schadevrij inparkeren maar! Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt afstand tot het voertuig voor u. Ook is de BMW uitgerust met: sportstuurwiel en automatisch dimmende binnenspiegel.

Geavanceerde technische systemen houden tijdens elke rit het verkeer in de gaten en reageren op potentieel gevaarlijke situaties.

Wordt dit uw nieuwe auto? We verwelkomen u graag om u deze i4 te laten zien, en dan leggen we u ook uit welke financieringsvormen we erbij kunnen aanbieden.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u