WhatsappEmail
BMW i4BMW i4BMW i4BMW i4
Beschikbaar

BMW i4M50 Automaat

€ 83.495,00

NL5934252
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Deventer
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1074 per maand
BMW i4 M50 Automaat
€ 83.495,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 5KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Hij is doordacht innovatief en duurzaam als geen ander: de elektrische BMW i4 biedt met zijn elektrische aandrijving een ongekende rijervaring. Met de elektromotor rijdt u stil en snel de toekomst in. Maar ook schoon en zuinig. Dit is een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Deze BMW i4 legt bestuurder én bijrijder compleet in de watten met de verwarmbare voorstoelen. Life is easy! In ieder geval met dit elektrisch bediende glazen panoramadak. U wordt in deze auto ook getrakteerd op adaptief M-onderstel, adaptief dempingsysteem en donker getint glas achter.

Het eersteklas audio-installatiesysteem is voorzien van DAB-radio. Hoge kwaliteit en veel zenderkeus. Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige automatische airconditioning. Parkeersensoren zijn een waardevolle toevoeging aan deze auto. De sensoren waarschuwen tijdens het parkeren en voorkomen schade aan de auto. Adaptive cruise control is een comfortabele en veilige optie. Het systeem reguleert de snelheid en houdt automatisch afstand tot uw voorligger.

De intelligente veiligheidssystemen in deze auto waken continu over uw veiligheid.

We kunnen ons voorstellen dat u deze auto wilt bekijken. We laten de auto graag aan u zien, dan vertellen we u meteen welke financieringsvormen we u eventueel kunnen bieden.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron