WhatsappEmail
BMW i4BMW i4BMW i4BMW i4
Beschikbaar

BMW i4M50 High Executive M-Sport Automaat

€ 83.026,00

NL5929627
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Zwolle
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1074 per maand
BMW i4 M50 High Executive M-Sport Automaat
€ 83.026,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 12KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Druk het gaspedaal in en voel de fenomenale kracht van de elektromotor. In een elektrische auto rijdt u tegelijk dynamisch en ontspannen. De voordelen van de elektromotor spreken voor zich: stil, schoon en snel! Dit is een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. ′s Winters komen de verwarmbare voorstoelen heerlijk van pas. Qua licht en ruimtelijk gevoel zit het helemaal goed met het elektrisch bediende panoramadak. Tot de uitrusting behoren ook adaptief M-onderstel, adaptief dempingsysteem en donker getint glas achter.

Gespierd in het laag, soepel in het hoog: het Harman/Kardon audiosysteem levert een regelrechte sensatie van geluid! De DAB-ontvanger zorgt voor een ruime keuze uit digitale radiozenders en een kristalheldere geluidsweergave. Met de automatische airconditioning selecteert u de gewenste temperatuur. Het systeem doet de rest. Alles vrij achter? De achteruitrijcamera laat het meteen zien. Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt automatisch afstand tot uw voorligger.

De automatische veiligheidssystemen in deze BMW fungeren als een extra paar ogen. En dat niet alleen, ze kunnen ook actief ingrijpen, om zo u en uw passagiers te beschermen.

We hebben ons best gedaan om de kwaliteit van deze i4 aan u uit te leggen, maar er gaat toch niets boven een proefrit. Als u contact met ons opneemt, zetten we de auto voor u klaar. We horen graag van u.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u