WhatsappEmail
BMW i4BMW i4BMW i4BMW i4
Beschikbaar

BMW i4eDrive40 84 kWh M-Sport Automaat

€ 59.950,00

NLX-393-JP
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Alkmaar
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €779 per maand
BMW i4 eDrive40 84 kWh M-Sport Automaat
€ 59.950,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 12017KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Valt u voor de styling van deze BMW i4? Of gaat u voor de slimme techniek? Wat u ook kiest, u krijgt altijd een auto met een volledig elektrische aandrijflijn. De elektromotor is stil en schoon. En met een verrassend grote actieradius! Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Daglicht valt vrij binnen door het elektrisch bediende glazen panorama dak. Wat ook met één klik opent, is de elektrisch bedienbare achterklep. Winterse omstandigheden? Geniet dan van het comfort van de stoelverwarming! In deze auto profiteert u onder andere ook van: 18 inch lichtmetalen velgen, BMW M-sportpakket, donker getint glas achter, LED-achterlichten, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Kies de muziek waarvan u houdt, dankzij de DAB-radio klinkt het altijd geweldig. Intussen bedient u het audio-installatiesysteem en het full map navigatiesysteem met de knoppen op het stuur. Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van automatische airconditioning is voorzien. Niets ontgaat deze slimme auto. Bij de eerste druppels zorgt het regensensor dat de ruitenwissers aan gaan en als het donker wordt, reageert de automatisch inschakelbare verlichting direct door de lichten aan te doen. Onderweg veilig afstand houden wordt verzorgd door de active cruise control en voor probleemloos inparkeren zijn er de parkeersensoren voor en achter. Bij het wisselen van rijbaan kan een dode hoek ontstaan waardoor achterliggers te dichtbij kunnen komen. De achteropkomend verkeer waarschuwing geeft in dat geval automatisch een signaal. Makkelijk en veilig is de keyless start. Met de elektronische sleutel op zak start u de auto met enkel een druk op de knop. U bent in deze BMW ook voorzien van verstelbaar stuur, automatisch dimmende buitenspiegels, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Elektronische veiligheidsvoorzieningen helpen u onderweg om de situatie op de weg te beoordelen. Deze systemen waarschuwen u als er een riskante situatie ontstaat, en kunnen in bepaalde gevallen ook zelf ingrijpen. In het instrumentarium laat de verkeersborddetectie de actuele verkeersborden zien. Kop-staartbotsingen vormen een belangrijk deel van de meest voorkomende aanrijdingen. De forward collision warning van deze auto voorkomt zulke botsingen geheel of reduceert de ernst van de schade aanzienlijk. Indien u onbedoeld de rijstrook lijkt te verlaten, reageert het Lane-keeping systeem meteen en corrigeert. Verder is deze auto uitgerust met autonoom remsysteem en voetgangersbescherming.

Wij leveren deze auto met het tellerrapport van Nationale Autopas. Elektrisch rijden is een verademing. Eén belletje is genoeg voor een proefrit. Wanneer zullen we ‘m klaarzetten?

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u