WhatsappEmail
BMW i5BMW i5BMW i5BMW i5
Beschikbaar

BMW i5M60 xDrive Automaat

€ 129.969,00

NL5932163
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Oostzaan
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1679 per maand
BMW i5 M60 xDrive Automaat
€ 129.969,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Klasse en kwaliteit, gecombineerd met legendarische sportieve prestaties. Meer hoeven we niet uit te leggen. BMW maakt rijden geweldig. Geruisloos genieten tegen lage kosten? Dan is deze elektromotor iets voor u! Dit is een splinternieuwe auto, die nu uit voorraad leverbaar is. De krachtige motor geeft deze BMW uitstekende prestaties. Comfort en een gevoel van luxe: dat geeft de heerlijke stoelverwarming. Een handige voorziening op deze auto is de elektrische achterklep die u op afstand kunt openen. Het glazen panoramadak geeft ook doordeweeks een vakantiegevoel. Wat een licht en zicht! Comfortabel houvast krijgt u van het verwarmd stuurwiel. Tot de uitrusting van deze BMW behoren ook adaptief onderstel, adaptief dempingsysteem, trailer assistent, donker getint glas achter, LED-achterlichten en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

Het high performance audiosysteem produceert krachtige bassen en heldere hoge tonen. Voor storingvrije digitale radio-ontvangst zorgt de DAB-ontvanger. Spraakbediening verhoogt de veiligheid en het gebruiksgemak. De auto luistert naar uw instructies en volgt ze op. Zuinig, veilig en ontspannen op pad: dat kan dankzij het aanwezige full map navigatiesysteem. Is uw smartphone geschikt voor snoerloos opladen? Dan zorgt de draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons weer voor een volle accu zonder snoeren en stekkers. Met electronic climate control hoeft u alleen de gewenste temperatuur in te stellen. Het systeem doet de rest. Wat een gemak, die achteruitrijcamera. Alles in beeld zonder capriolen. Ook over uw schouder ziet u onderweg niet alles wat er aan de achterzijde gebeurt. Daarom heeft deze BMW i5 een achteropkomend verkeer waarschuwing. De keyless start maakt een eind aan de ouderwetse autosleutel. Met de elektronische sleutel op zak stapt u in en een druk op de startknop doet de rest. Met ingeschakelde cruise control zit u ontspannen achter het stuur. Een slim verborgen extra is de elektrisch inklapbare trekhaak.

Deze auto is voorzien van innovatieve systemen die u onderweg begeleiden en beschermen. Verkeersbord-detectie herkent verkeersborden en toont deze op het instrumentarium van de auto. Botsingen met een voorligger gebeuren relatief vaak. De forward collision warning slaat tijdig alarm als dat risico ontstaat, zodat u kunt ingrijpen. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid in deze auto is de vermoeidheidsherkenning, die waarneemt wanneer de bestuurder tekenen van vermoeidheid vertoont. Ongemerkt buiten de rijstrook raken? Nee hoor, het Lane-keeping systeem waarschuwt en corrigeert. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als autonoom remsysteem en voetgangersbescherming, bent u steeds veilig onderweg.

Wordt dit uw nieuwe auto? We verwelkomen u graag om u deze i5 te laten zien, en dan leggen we u ook uit welke financieringsvormen we erbij kunnen aanbieden.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u