WhatsappEmail
BMW i5BMW i5BMW i5BMW i5
Beschikbaar

BMW i5M60 xDrive Automaat

€ 134.434,00

NL5931351
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Oostzaan
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1734 per maand
BMW i5 M60 xDrive Automaat
€ 134.434,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Voor veel sportieve rijders is er geen discussie mogelijk. BMW maakt rijden geweldig. Punt. De modernste techniek is toegepast om u in alle rust en stilte van de rit te laten genieten. Daarbij zult u zien dat de tijd om de accu's op te laden enorm meevalt, en dankzij de flinke actieradius hoeft u dat ook niet zo vaak te doen. Het gaat hier om een nieuwe auto, die uit voorraad leverbaar is. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. ‘s Winters op pad gaan kan een behoorlijke uitdaging zijn. Daarom is deze BMW i5 voorzien van weldadige verwarmbare voorstoelen. De comfortstoelen voorin zitten op lange ritten zo prettig dat u bijna vergeet te pauzeren. De achterklep opent automatisch met een druk op de knop. Handig als u met volle handen staat. Het glazen panoramadak laat meer licht binnen in het interieur en zorgt voor een magnifiek uitzicht naar buiten. Ook in winterse omstandigheden is rijden een plezier, niet in de laatste plaats dankzij het verwarmd stuurwiel.

Met 4 zone climate control hoeft u alleen de gewenste temperatuur in te stellen. Het systeem doet de rest. Een aanhanger of caravan kan ook mee, dankzij de elektrisch inklapbare trekhaak

In deze auto zijn verschillende technologieën aanwezig die voor u het verkeer en de omgeving in de gaten houden en die desnoods ook kunnen remmen of bijsturen.

We kunnen ons voorstellen dat u deze auto wilt bekijken. We laten de auto graag aan u zien, dan vertellen we u meteen welke financieringsvormen we u eventueel kunnen bieden.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u