WhatsappEmail
BMW i5BMW i5BMW i5BMW i5
Beschikbaar

BMW i5Touring eDrive40 M-Sport 84 kWh Automaat

€ 98.798,00

NLZ-739-PJ
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Zwolle
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1272 per maand
BMW i5 Touring eDrive40 M-Sport 84 kWh Automaat
€ 98.798,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 5746KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Sportieve rijders zweren erbij: BMW. En gelijk hebben ze. BMW maakt rijden geweldig. De fluisterstille elektromotor zorgt voor een serene rijervaring. Het gaat hier om een nieuwe auto, die uit voorraad leverbaar is. De krachtige motor geeft deze BMW uitstekende prestaties. Oneffenheden in het wegdek? U merkt er niets van dankzij de ingebouwde luchtvering. Doe maar luxe! Neem plaats in de verwarmbare voorstoelen en voel de weldaad in koude dagen. De strakke sportstoelen hebben niet alleen de looks, maar bewijzen ook hun functie als u wat meer vraagt in de uitdagende bochten. De elektrisch bedienbare achterklep opent met een druk op de knop. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer LED-koplampen, trailer assistent, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-achterlichten en snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging.

Het digitale dashboard is een perfecte bijrijder. Alles benodigde informatie is permanent zichtbaar of opvraagbaar. De achteruitrijcamera levert eersteklas parkeerservice. U weet precies hoeveel ruimte u nog heeft, in beeld en geluid. Een smartphone met internetverbinding legt eenvoudig overal contact met de auto. U kunt functies activeren en de conditie van de auto monitoren. U bedient het full map navigatiesysteem en het audio-installatiesysteem met DAB-radio via knoppen op het stuur, of zelfs met uw stem. Zo kunt u steeds uw aandacht gericht houden op de weg. De auto is voorzien van een draadloze telefoonlader, dus geen snoeren nodig om de smartphone op te laden! Deze auto is voorzien van achteropkomend verkeer waarschuwing, electronic climate control, cruise control, automatisch dimmende buitenspiegels, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer.

De automatische veiligheidssystemen in deze BMW fungeren als een extra paar ogen. En dat niet alleen, ze kunnen ook actief ingrijpen, om zo u en uw passagiers te beschermen. Belangrijk voor uw veiligheid en die van uw passagiers is de verkeersbord-detectie in deze auto. Mooi binnen de lijnen van de rijstrook blijven? Het Lane-keeping systeem helpt altijd een handje. Kop-staartbotsingen vormen een belangrijk deel van de meest voorkomende aanrijdingen. De forward collision warning van deze auto voorkomt zulke botsingen geheel of reduceert de ernst van de schade aanzienlijk. In deze BMW vinden we verder een hill hold functie, vermoeidheidsherkenning, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

Wordt dit uw nieuwe auto? We verwelkomen u graag om u deze i5 Touring te laten zien, en dan leggen we u ook uit welke financieringsvormen we erbij kunnen aanbieden.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u