afbeeldingen%2Fv2%2FBMW%2F3074%2F37015277-1.jpg?alt=mediaafbeeldingen%2Fv2%2FBMW%2F3074%2F37015277-2.jpg?alt=mediaafbeeldingen%2Fv2%2FBMW%2F3074%2F37015277-3.jpg?alt=mediaafbeeldingen%2Fv2%2FBMW%2F3074%2F37015277-4.jpg?alt=media
Direct leverbaar

BMW i7eDrive50 106 kWh Automaat

€ 145.685,00

NL5937973
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Hoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1370 per maand
BMW i7 eDrive50 106 kWh Automaat
€ 145.685,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Bij BMW weet u: onder de motorkap zit standaard extra power verborgen. En dat is altijd lekker. Hoe zullen we het zeggen? BMW maakt rijden geweldig. Inderdaad. Met zijn moderne accutechniek levert deze auto uitstekende prestaties, met een rijbereik dat genoeg is voor alle gewone ritten. En met een eigen laadpunt kunt u de accu's opladen terwijl u slaapt. Deze nieuwe auto is nu uit voorraad leverbaar. De krachtige motor geeft deze BMW uitstekende prestaties. Glibberen of glijden is er met deze vierwielaandrijving niet bij. Op deze 4WD kan je onder alle omstandigheden rekenen. Hoe luxueus is het om tijdens de winter een verwarmde auto te hebben door de stuurverwarming, stoelverwarming met massagefunctie en verwarmbare achterbank. De luchtvering zorgt voor beter contact met de weg en een uiterst soepele rijervaring. De achterklep opent automatisch met een druk op de knop. Handig als u met volle handen staat. Licht en luchtpartijen: u krijgt ze bijgeleverd dankzij het glazen panoramadak. Tot de uitrusting behoren ook 20 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, BMW M-sportpakket, adaptief dempingsysteem, warmtewerend glas en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

Met het digitale dashboard heeft u essentiële info in beeld. Altijd, overal. Elk van de vier camera's op deze auto draagt bij aan het creëren van een onbelemmerd uitzicht van 360 graden rondom de auto. Met adaptive cruise control houdt de auto zelfstandig afstand tot uw voorligger. Een veiligheidsverhogende optie waarmee u comfortabel onderweg bent. In de file rijden vreet concentratie. Daarom komt de file assistent te hulp om veilig afstand te houden en automatisch te stoppen als uw voorligger stilstaat. Deze auto gaat met u in gesprek. Hij vertelt u dankzij remote services alles over de status van diverse onderdelen en laat zich desgevraagd ook activeren. Gewoon via uw smartphone. Extra opties op deze auto zijn: premium audiosysteem, navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, kruisend verkeer detectie, automatische airconditioning en draadloos opladen.

Deze auto is voorzien van innovatieve systemen die u onderweg begeleiden en beschermen. Blijf voor u kijken, terwijl u de rij-informatie afleest op uw voorruit. Daarvoor zorgt de head-up display! Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze auto. Met het Lane-keeping systeem gaat u nooit onbedoeld over de streep. De auto is ook uitgerust met voetgangersbescherming, dodehoekdetector detectiesysteem, forward collision warning system, hill hold functie, brake assist en vermoeidheidsherkenning.

Vanzelfsprekend leveren wij deze nieuwe auto met volledige fabrieksgarantie. We maken graag een afspraak met u om deze i7 bij ons te komen bekijken.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron