WhatsappEmail
BMW iXBMW iXBMW iXBMW iX
Beschikbaar

BMW iXxDrive50 Automaat

€ 114.682,00

NL5929281
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1481 per maand
BMW iX xDrive50 Automaat
€ 114.682,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

De BMW IX combineert comfort met een uitstekende wegligging en dynamische rijkwaliteiten. Dit is een splinternieuwe auto, die nu uit voorraad leverbaar is. Elektrisch rijden of benzine? Deze hybride BMW IX combineert de pluspunten van allebei naar keuze. In de winter wordt het echt genieten met de stoelverwarming. Een praktische extra is de elektrisch bedienbare achterklep die opent en sluit met een druk op de knop. Het glazen panoramadak geeft u een ongekende rijsensatie: wat een licht en zicht! Ook adaptief dempingsysteem, donker getint glas achter en antracietkleurige hemelbekleding zijn aan boord.

Geluid van premium kwaliteit is gegarandeerd dankzij het Harman/Kardon audiosysteem. Ook is het audiosysteem voorzien van: DAB ontvangst en achteruitrijcamera. Bij de luxe van deze auto hoort ook 4 zone climate control. Kom-maar-kom-maar…ho! Zo eenvoudig is het voordeel van parkeersensoren. En zo behulpzaam! Cruise control is aanwezig; prettig voor de lange einden. De elektrisch inklapbare trekhaak is dé remedie tegen vuile handen. En blauwe schenen.

Zoals u mag verwachten van deze BMW IX is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen.

We kunnen ons voorstellen dat u deze auto wilt bekijken. We laten de auto graag aan u zien, dan vertellen we u meteen welke financieringsvormen we u eventueel kunnen bieden.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u