WhatsappEmail
BMW iXBMW iXBMW iXBMW iX
Beschikbaar

BMW iXxDrive50 Automaat

€ 115.882,00

NL5929287
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1494 per maand
BMW iX xDrive50 Automaat
€ 115.882,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Met een BMW weet u: dit is rijden op topniveau. Of, zoals ze zelf zeggen: 'BMW maakt rijden geweldig'. Formidabele motortechniek en ultiem sportief rijplezier. U hoort slechts het lichte gezoem van de elektromotor tijdens het rijden. Deze nieuwe auto is nu uit voorraad leverbaar. Met deze motor haalt u veel kilometers uit een tank brandstof. Stoelverwarming maakt het leven in deze auto aangenaam op koude en winterse dagen. De achterklep opent automatisch met een druk op de knop. Handig als u met volle handen staat. Het glazen panoramadak laat meer licht binnen in het interieur en zorgt voor een magnifiek uitzicht naar buiten. Helder, ver reikend licht, 10 keer sterker dan conventionele verlichting: de laserlight koplampen. Bij de rijke uitrusting horen ook LED-koplampen, adaptief dempingsysteem, antracietkleurige hemelbekleding, donker getint glas achter en snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging.

U ziet geen paaltje meer over het hoofd dankzij de achteruitrijcamera. De elektrisch inklapbare trekhaak blijft mooi uit het zicht als u hem niet gebruikt. De speciale app verbindt met Connected Services, die de status van vitale functies bijhoudt en waarschuwt als u bijvoorbeeld moet tanken, de bandenspanning moet controleren of olie moet bijvullen. Dromerige achtergrondmuziek voor een relaxte rit? Het Harman/Kardon audiosysteem weet er net zo goed raad mee als met stevige beats om lekker bij door te rijden! Ook is de auto voorzien van 4 zone climate control. De uitrusting van deze BMW is met Harman Kardon-audiosysteem, DAB ontvangst, cruise control, sportstuurwiel en keyless entry behoorlijk compleet.

Als bestuurder van deze BMW bent u nooit alleen. U wordt onderweg bijgestaan door technologische hulpmiddelen die samen met u de weg in de gaten houden. Als het nodig is, grijpen ze zelfs in, door te remmen of bij te sturen. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door voetgangersbescherming en bandenspanningcontrolesysteem.

Vanzelfsprekend leveren wij deze nieuwe auto met volledige fabrieksgarantie. We maken graag een afspraak met u om deze IX bij ons te komen bekijken.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u