WhatsappEmail
BMW iXBMW iXBMW iXBMW iX
Beschikbaar

BMW iXxDrive50 High Executive Automaat

€ 89.900,00

NLX-755-HV
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1164 per maand
BMW iX xDrive50 High Executive Automaat
€ 89.900,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 6999KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Bent u op zoek naar een elektrische auto? Dan is deze BMW iX een uitstekende keuze. De aandrijflijn maakt gebruik van de meest moderne accutechniek, zodat het opladen in zo kort mogelijke tijd gebeurt. Het rijbereik van deze auto is groot genoeg om er de meest voorkomende dagelijkse ritten mee te maken. Onderdeel van de uitgebreide uitrusting van deze auto is stoelverwarming. De achterklep opent automatisch met een druk op de knop. Handig als u met volle handen staat. Tot de voorzieningen van deze auto behoren donker getint glas achter en antracietkleurige hemelbekleding.

Dromerige achtergrondmuziek voor een relaxte rit? Het Harman/Kardon audiosysteem weet er net zo goed raad mee als met stevige beats om lekker bij door te rijden! Met de DAB-ontvanger heeft u keuze uit talloze digitale radiozenders met de allerhoogste geluidskwaliteit. Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook 4 zone climate control. Deze BMW iX is voorzien van keyless entry, waardoor de portieren en achterklep vanzelf open gaan als u in de nabijheid komt. Deze BMW iX maakt het u makkelijk. Vandaar ook de elektrisch inklapbare trekhaak.

Elektronische veiligheidsvoorzieningen helpen u onderweg om de situatie op de weg te beoordelen. Deze systemen waarschuwen u als er een riskante situatie ontstaat, en kunnen in bepaalde gevallen ook zelf ingrijpen.

Wij leveren deze auto met het tellerrapport van Nationale Autopas. Zullen we 'm even voor u klaarzetten? Neem nu contact op voor een proefrit!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u