WhatsappEmail
BMW iX2BMW iX2BMW iX2BMW iX2
Beschikbaar

BMW iX2eDrive20 65kWh Automaat

€ 57.900,00

NLZ-493-FT
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Groningen
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €751 per maand
BMW iX2 eDrive20 65kWh Automaat
€ 57.900,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 4899KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Iedere rit in een elektrische auto is een weldaad: u rijdt ontspannen en in alle rust, er is volop vermogen en u komt verkwikt op uw bestemming aan. U wordt actief onderdeel van de energietransitie met de elektromotor. Dit is een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. In de verwarmbare voorstoelen zitten is elke keer een welkom gevoel. Scherpe bochten, pittige acceleraties? In de sportstoelen blijft u altijd in positie. Een handige voorziening op deze auto is de elektrische achterklep die u op afstand kunt openen. Het glazen panoramadak biedt u een breed zicht op de omgeving. Comfortabel houvast krijgt u van het verwarmd stuurwiel. In deze auto profiteert u onder andere ook van: LED koplampen, BMW M-sportpakket, adaptief dempingsysteem, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter en LED-achterlichten.

Het digitale dashboard zorgt voor een super functionele display van reisinformatie. 'Boem is ho'? Niet met deze achteruitrijcamera. U ziet achter net zo goed als voor en krijgt een duidelijk geluidssignaal! Bedient u de auto liever met uw stem? Dan is het goed om te weten dat spraakbediening aanwezig is. Aanhanger afgekoppeld? Met een druk op de knop verdwijnt de elektrisch inklapbare trekhaak uit het zicht. Kilometerstand? Oliepeil? Accuspanning? Allemaal te zien via de app. Overal. Altijd. Dankzij Connected Services. Extra opties op deze auto zijn: Harman Kardon-audiosysteem, navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, kruisend verkeer detectie, automatische airconditioning en DAB ontvangst.

Het rijden met deze BMW wordt nog meer ontspannen dankzij de innovatieve technieken die onderweg over uw veiligheid waken. Blijf voor u kijken, terwijl u de rij-informatie afleest op uw voorruit. Daarvoor zorgt de head-up display! In het instrumentarium ziet u tijdens de rit ook de belangrijkste verkeersborden aangegeven, die de auto automatisch voor u leest. Een camera houdt de juiste koers binnen de rijstrook in de gaten en het Lane-keeping systeem corrigeert bij afwijkingen. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als voetgangersbescherming, forward collision warning system, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

Natuurlijk is dit een splinternieuwe auto en hij wordt dus geleverd met volledige fabrieksgarantie. Daarbij kunnen we u verschillende gunstige financieringsvormen aanbieden. We maken graag een afspraak met u.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u