WhatsappEmail
BMW iX2BMW iX2BMW iX2BMW iX2
Beschikbaar

BMW iX2xDrive30 M Sport Pro Automaat

€ 72.801,00

NL5939385
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Apeldoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €942 per maand
BMW iX2 xDrive30 M Sport Pro Automaat
€ 72.801,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Bij BMW weet u: onder de motorkap zit standaard extra power verborgen. En dat is altijd lekker. Hoe zullen we het zeggen? BMW maakt rijden geweldig. Inderdaad. Nooit meer naar de pomp! De elektromotor opladen en rijden maar! Deze gloednieuwe wagen is onmiddellijk uit voorraad leverbaar. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Bestuurder en bijrijder krijgen een warm welkom: deze BMW iX2 is voorzien van verwarmbare voorstoelen. Ziet er goed uit, die sportstoelen. Maar waar het om gaat, is de solide zit onder alle omstandigheden. Een praktische extra is de elektrisch bedienbare achterklep die opent en sluit met een druk op de knop. Zicht, licht en toch dicht! Een geweldige rijervaring met het glazen panoramadak. Bij de rijke uitrusting horen ook 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, BMW M-sportpakket, adaptief dempingsysteem, elektrisch inklapbare buitenspiegels en donker getint glas achter.

Het eigentijdse interieur wordt natuurlijk helemaal volmaakt met het digitale dashboard. Boem is ho? Dat is verleden tijd. De achteruitrijcamera laat precies zien hoeveel ruimte u achter nog heeft! Naast handmatige bediening kunt u belangrijke functies met uw stem bedienen dankzij de ingebouwde spraakbediening. Wat is de onderhoudsstatus van deze auto? U checkt het snel, simpel en overal via uw smartphone. Met het Harman/Kardon audiosysteem geniet u van muziek zoals die bedoeld is. De BMW is standaard voorzien van: Harman Kardon-audiosysteem, navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, kruisend verkeer detectie, automatische airconditioning en DAB ontvangst.

Zoals u mag verwachten van deze BMW iX2 is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze BMW. Keep your lane? Het Lane-keeping systeem zorgt er automatisch voor. Het risico van een kop-staartbotsing wordt aanzienlijk verminderd door de forward collision warning. Met voorzieningen als voetgangersbescherming, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

Wij leveren deze nieuwe auto met volledige fabrieksgarantie. Maak nu snel een afspraak om deze auto te bekijken.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u