WhatsappEmail
BMW iX3BMW iX3BMW iX3BMW iX3
Beschikbaar

BMW iX3Executive 80 kWh Automaat

€ 71.289,00

NL5935993
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Groningen
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €923 per maand
BMW iX3 Executive 80 kWh Automaat
€ 71.289,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 15KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

U weet het al jaren: BMW maakt rijden geweldig. Tijd om dat zelf te gaan ervaren. Bijvoorbeeld in deze topper. De elektromotor is stil en schoon. En met een verrassend grote actieradius! U kunt deze nieuwe auto nu direct verkrijgen, want hij is op voorraad. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Zit u goed? De stoelen zijn eenvoudig instelbaar dankzij de elektrische bediening met geheugen. Van binnen lijkt het allemaal uitermate ruim dankzij de vrije inval van daglicht via het elektrisch bediende glazen panoramadak. Met een druk op de knop gaat de elektrische achterklep open. Ook is de auto voorzien van: LED koplampen, adaptief dempingsysteem, adaptief onderstel, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels en donker getint glas achter.

Met het digitale dashboard heeft u essentiële info in beeld. Altijd, overal. Twijfelen hoeveel ruimte u achter de auto heeft? Met de achteruitrijcamera weet u altijd hoeveel centimeter! Met adaptive cruise control houdt de auto zelfstandig afstand tot uw voorligger. Een veiligheidsverhogende optie waarmee u comfortabel onderweg bent. Functies activeren en storingen opsporen? Bij deze auto gaat het eenvoudig via uw smartphone. Overal en altijd. Een belangrijke veiligheidsvoorziening is de bediening van het audio-installatiesysteem en het navigatiesysteem met harde schijf, via knoppen op het stuur en middels spraakbediening. DAB-ontvangst geeft daarbij een kraakheldere ontvangst. De BMW is standaard voorzien van: WIFI-hotspot, achteropkomend verkeer waarschuwing, kruisend verkeer detectie, automatische airconditioning, draadloos opladen en lederen sportstuur.

De BMW iX3 is uw trouwe partner onderweg, want hij houdt continu voor u de situatie op en om de weg in de gaten. Volautomatische veiligheidssystemen kunnen daarbij ingrijpen om u voor gevaarlijke situaties te behoeden. De actuele snelheidslimiet, een inhaalverbod en andere verkeersborden. De verkeersborddetectie ondersteunt u tijdens elke rit. Indien u onbedoeld de rijstrook lijkt te verlaten, reageert het Lane-keeping systeem meteen en corrigeert. In een noodsituatie waarschuwt forward collision warning bij een dreigende aanrijding met een voorligger. In deze BMW vinden we verder een voetgangersbescherming, dodehoekdetectie, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

Natuurlijk is dit een splinternieuwe auto en hij wordt dus geleverd met volledige fabrieksgarantie. Daarbij kunnen we u verschillende gunstige financieringsvormen aanbieden. We maken graag een afspraak met u.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u