WhatsappEmail
BMW M3BMW M3BMW M3BMW M3
Beschikbaar

BMW M3CS Automaat

€ 215.740,00

NL5912561
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €2777 per maand
BMW M3 CS Automaat
€ 215.740,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Deze auto straalt een en al kracht en sportiviteit uit. En onverwoestbare klasse. Tja, BMW maakt rijden geweldig. Het gaat hier om een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. De krachtige benzinemotor van deze auto is gekoppeld aan een automatische transmissie. Tijdens gure dagen is het prettig zitten in de verwarmbare voorstoelen. De achterklep opent automatisch met een druk op de knop. Handig als u met volle handen staat. Natuurlijk behoren adaptief M-onderstel, adaptief dempingsysteem en donker getint glas achter ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Hoorbare topkwaliteit wordt geleverd door het aanwezige Harman/Kardon audiosysteem. Met dit systeem profiteer je onder andere ook van: DAB ontvangst en achteruitrijcamera. Bij de luxe van deze auto hoort ook automatische airconditioning. Boem is ho? Niet bij deze BMW 3-serie. De piepjes van de parkeersensoren waarschuwen u op tijd voor obstakels. Nooit meer last van een slapende rechtervoet dankzij de uitgekiende cruise control!

In deze auto zijn verschillende technologieën aanwezig die voor u het verkeer en de omgeving in de gaten houden en die desnoods ook kunnen remmen of bijsturen.

Natuurlijk is dit een splinternieuwe auto en hij wordt dus geleverd met volledige fabrieksgarantie. Daarbij kunnen we u verschillende gunstige financieringsvormen aanbieden. We maken graag een afspraak met u.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron