WhatsappEmail
BMW X2BMW X2BMW X2BMW X2
Beschikbaar

BMW X2sDrive20i M-Sport Pro Automaat

€ 72.142,00

NL5925091
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Hoogeveen
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €930 per maand
BMW X2 sDrive20i M-Sport Pro Automaat
€ 72.142,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

U weet het al jaren: BMW maakt rijden geweldig. Tijd om dat zelf te gaan ervaren. Bijvoorbeeld in deze topper. De batterijtechniek heeft de afgelopen jaren enorme vooruitgang geboekt, zodat u met deze auto op een volle acculading echt ver kunt komen. En als u de auto 's avonds aan de lader koppelt, is hij de volgende dag weer helemaal vol. Deze nieuwe auto is nu uit voorraad leverbaar. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Op koude en donkere dagen zijn de verwarmbare voorstoelen een uitkomst. De sportstoelen geven het interieur een super strakke look. De bagageruimte is toegankelijk via een comfortverhogende elektrische achterklep. Geniet van het uitzicht naar buiten door het riante glazen panoramadak. Bij deze BMW iX2 is aan alles gedacht, tot en met een verwarmd stuurwiel aan toe. Tot de uitrusting van deze BMW behoren ook adaptief M-onderstel, adaptief dempingsysteem, donker getint glas achter, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, verwarmde ruitensproeiers en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

Op elk volume een royale geluidservaring: dat biedt het Harman/Kardon audiosysteem! Ook is het audiosysteem voorzien van: smartphone connectiviteit, DAB ontvangst, multifunctioneel sportstuur, dashboard met spraakbediening en achteruitrijcamera. Natuurlijk is er ook automatische airconditioning aanwezig. De kans op een kop-staart botsing wordt sterk gereduceerd door het systeem van achteropkomend verkeer waarschuwing. Links afslaan terwijl een tegenligger rechtdoor gaat? Dan waarschuwt de kruisend verkeer detectie acuut. Een veilig gevoel. De parkeersensoren vertellen precies hoe ver u kunt gaan. Hoe dichter op een obstakel, hoe sneller de piepjes. U bedient de cruise control eenvoudig zonder uw handen van het stuur te halen. Even niks om achter de auto te hangen? Dan is de elektrisch inklapbare trekhaak superhandig.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze BMW iX2 samen. De forward collision warning geeft een botswaarschuwing als een aanrijding dreigt met een voorligger. Vermoeidsheidsherkenning neemt tekenen van vermoeidheid waar bij de bestuurder. Het systeem voorkomt dat er daardoor ongelukken gebeuren.

We hebben ons best gedaan om de kwaliteit van deze iX2 aan u uit te leggen, maar er gaat toch niets boven een proefrit. Als u contact met ons opneemt, zetten we de auto voor u klaar. We horen graag van u.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron