WhatsappEmail
BMW XMBMW XMBMW XMBMW XM
Beschikbaar

BMW XMPHEV Automaat

€ 195.777,00

NL5935250
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Oostzaan
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €2520 per maand
BMW XM PHEV Automaat
€ 195.777,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • HybridBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

U rijdt gemakkelijk, comfortabel en zonder zorgen met deze BMW XM. We hebben het hier over een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. Onder de motorkap een elektromotor en een verbrandingsmotor. Veel duurzame kilometers dus! Van binnen ziet u een lederen interieur, een stijlvolle uitvoering. Lekker hoor, die verwarmbare voorstoelen. Helemaal op koude dagen. Bovendien krijgen uw rug en die van uw bijrijder desgewenst extra aandacht door de massagefunctie. De bestuurdersstoel is elektrisch verstelbaar. Zo kiest u gemakkelijk een optimale zitpositie. De achterklep opent automatisch met een druk op de knop. Handig als u met volle handen staat. Bij deze BMW XM is aan alles gedacht, tot en met een verwarmd stuurwiel aan toe. Gewoon, omdat het kan. Deze BMW XM heeft zelfs een verwarmde achterbank. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer sportonderstel, sportuitlaat, adaptief dempingsysteem, donker getint glas achter, LED-achterlichten, metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Een massieve sound of fluisterzachte verstaanbaarheid? Het high performance audiosysteem presteert op topniveau. Telefoon onderweg aan de lader? Daar komt geen kabeltje aan te pas, want deze BMW XM is voorzien van een draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. Bij de zeer complete uitrusting van dit audiosysteem horen ook: full map navigatiesysteem, DAB ontvangst, multifunctioneel sportstuur en achteruitrijcamera. Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van automatische airconditioning is voorzien. Te weinig afstand tussen u en de achterligger? De sensoren registreren het direct en de achteropkomend verkeer waarschuwing geeft een signaal. De parkeersensoren vertellen precies hoe ver u kunt gaan. Hoe dichter op een obstakel, hoe sneller de piepjes. Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. Starten en lopen, zonder contactsleutel. De keyless start signaleert de elektronische sleutel die u mee heeft en een druk op de startknop is voldoende. Deze BMW XM is voorzien van een elektrisch inklapbare trekhaak voor als u met een caravan of aanhanger op pad wilt.

In deze auto zijn verschillende technologieën aanwezig die voor u het verkeer en de omgeving in de gaten houden en die desnoods ook kunnen remmen of bijsturen. De head-up display zorgt dat u de weg én de route-info constant in beeld heeft. Ook als uw aandacht even verslapt, blijft de forward collision warning bij de wekker. Dreigt er een botsing met een voor- of tegenligger, dan waarschuwt het systeem direct. Deze auto waarschuwt de bestuurder als die tekenen van vermoeidheid vertoont en kan zo ernstige ongelukken voorkomen. Het Lane-keeping systeem doet precies wat nodig is: waarschuwen en corrigeren bij onbedoelde overschrijding van de rijstrooklijnen. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door autonoom remsysteem en dodehoekdetectie.

Als u wilt, kunt u al snel rijden met uw nieuwe XM. Onze verkoopadviseurs staan klaar om u de auto te laten zien. Dan leggen ze u meteen uit welke financieringsvormen we erbij kunnen aanbieden. Tot ziens in onze showroom!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u