6 resultaten

Ontdek de vele facetten van rijplezier met de BMW 2 Serie Active Tourer

Stap in de wereld van veelzijdigheid en dynamiek met de BMW 2 Serie Active Tourer. Deze compacte MPV is niet zomaar een auto; het is een kunstwerk op wielen dat ontworpen is om elke rit onvergetelijk te maken. Met zijn opvallende design, krachtige prestaties en innovatieve technologieën biedt de BMW 2 Serie Active Tourer een totaalpakket aan rijervaring, comfort en veiligheid. Laten we samen ontdekken wat deze veelzijdige metgezel te bieden heeft.BMW 2 Serie Active Tourer prijs: Wat kost een 2 Serie Active Tourer occasion?

Bij Dusseldorp BMW nodigen we u uit om de BMW 2 Serie Active Tourer te ontdekken en meer te weten te komen over de prijzen van dit model, evenals zijn verfijnde interieur en opvallende exterieur. De kosten van een BMW 2 Serie Active Tourer occasion variëren op basis van de uitvoering, leeftijd en kilometerstand. Raadpleeg onze deskundige verkoopadviseurs voor de mogelijkheden die aansluiten bij uw wensen, of bekijk ons uitgebreide aanbod online. We streven ernaar om transparantie te bieden, zodat u met vertrouwen kunt beslissen over uw ideale BMW 2 Serie Active Tourer.BMW 2 Serie Active Tourer motor en prestaties

De BMW 2 Serie Active Tourer, een geliefde keuze als occasion, biedt een breed scala aan motoropties. Ontdek de veelzijdigheid met diverse diesel- en benzinemotoren. Voor wie op zoek is naar een duurzamere optie, zijn er meerdere hybride varianten beschikbaar, met een indrukwekkend vermogen tot 326 pk. Ervaar de perfecte balans tussen prestaties en efficiëntie terwijl u de weg verkent in uw BMW 2 Serie Active Tourer.Een tweedehands BMW 2 Serie Active Tourer aanschaffen via Dusseldorp: Premium kwaliteit gegarandeerd

Kies voor zekerheid en betrouwbaarheid bij de aanschaf van uw tweedehands BMW 2 Serie Active Tourer bij Dusseldorp. Onze BMW 2 Serie Active Tourer occasions zijn veelal voorzien van het exclusieve Premium Selection label, wat garant staat voor kwaliteit en gemak. Ontdek de voordelen van uw aankoop bij Dusseldorp:

  • Checkmark

    24 Maanden Garantie: Rijd met vol vertrouwen, gedekt door een uitgebreide garantieperiode.

  • Checkmark

    Grondige Controles: Elke occasion ondergaat uitgebreide controles om optimale prestaties te waarborgen.

  • Checkmark

    Volledige Historie en Kilometerverificatie: Transparantie is onze prioriteit, met gedetailleerde informatie over de historie en kilometerstand van elke BMW 2 Serie Active Tourer.


Bij Dusseldorp BMW streven we ernaar om uw BMW 2 Serie Active Tourer occasion-ervaring te verrijken met gedetailleerde informatie, premium service en een soepele overgang naar uw volgende avontuur op de weg. Ontdek vandaag nog uw perfecte BMW 2 Serie Active Tourer bij Dusseldorp en beleef de essentie van veelzijdigheid en rijplezier.