WhatsappEmail
BMW 5 SerieBMW 5 SerieBMW 5 SerieBMW 5 Serie
Beschikbaar

BMW 5 Serie520i High Executive Edition - Trekhaak - M-Sport Automaat

€ 42.750,00

NLK-474-KT
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Apeldoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €555 per maand
BMW 5 Serie 520i High Executive Edition - Trekhaak - M-Sport Automaat
€ 42.750,00

Specificaties

  • 2021Bouwjaar
  • 53396KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Dit is een auto die is ontworpen voor uw comfort. Deze BMW 5 Serie is van het bouwjaar 2021. In deze auto vindt u een benzinemotor en een automatische transmissie. Het lederen interieur maakt het echt af. Zit u goed? De stoelen zijn eenvoudig instelbaar dankzij de elektrische bediening met geheugen. Een handige voorziening op deze auto is de elektrische achterklep die u op afstand kunt openen. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 18 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, BMW M-sportonderstel, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter en in delen neerklapbare achterbank.

Het digitale dashboard is een perfecte bijrijder. Alles benodigde informatie is permanent zichtbaar of opvraagbaar. Een aanhanger of caravan kan ook mee, dankzij de elektrisch inklapbare trekhaak Pech of storing, altijd vervelend. Maar met Connected Services weet u direct wat eraan scheelt. En dus ook wat er moet gebeuren. U kunt tijdens de rit uw ogen steeds op de weg houden, want het audiosysteem (met dab!) en het navigatiesysteem met harde schijf kunt u bedienen vanaf het stuur. Aan boord van deze BMW 5 Serie is een achteropkomend verkeer waarschuwing voor extra veiligheid. Met automatische airconditioning, parkeersensoren voor en achter, regensensor, cruise control, sportstuurwiel en automatisch dimmende buitenspiegels is deze BMW helemaal compleet.

Elektronische veiligheidsvoorzieningen helpen u onderweg om de situatie op de weg te beoordelen. Deze systemen waarschuwen u als er een riskante situatie ontstaat, en kunnen in bepaalde gevallen ook zelf ingrijpen. Veel aanrijdingen bestaan uit kop-staartbotsingen. De forward collision warning reduceert dat risico aanzienlijk. De auto is ook uitgerust met voetgangersbescherming, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Om te bevestigen dat de kilometerstand van deze auto klopt, krijgt u er ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij. Even bellen voor een afspraak en deze BMW staat voor u klaar!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron