WhatsappEmail
BMW 5 SerieBMW 5 SerieBMW 5 SerieBMW 5 Serie
Beschikbaar

BMW 5 SerieSedan 530e xDrive High Executive M-Sport Automaat

€ 55.950,00

NLT-513-PH
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Alkmaar
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €724 per maand
BMW 5 Serie Sedan 530e xDrive High Executive M-Sport Automaat
€ 55.950,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 16872KM stand
  • HybridBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Accu laden: 3.7 kW

Onverminderd in de hoogste regionen van favoriete auto′s: de Duitse merken. Want hoeveel keus er ook is, ze hebben allemaal die ijzersterke kwaliteit. Op de teller van deze auto staat slechts 3547 kilometer. Elektrisch rijden of liever benzine? Kiezen hoeft niet, want de hybride motor maakt het allebei mogelijk. De auto is uitgerust met stijlvolle, lederen bekleding. Dankzij de elektrische stoelbediening is het gemakkelijk om de optimale zitpositie te vinden. Licht en lucht komen onbelemmerd binnen als het elektrisch bediende glazen panoramadak met één druk op de knop wordt geopend. De achterklep opent automatisch met een druk op de knop. Handig als u met volle handen staat. Comfortabel houvast krijgt u van het verwarmd stuurwiel. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 17 inch lichtmetalen velgen, BMW M-sportpakket, donker getint glas achter, verstelbare lendensteunen, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Ook op geluidskwaliteit is niet beknibbeld. Het Harman/Kardon audiosysteem levert topprestaties. De DAB-ontvanger zorgt voor een ruime keuze uit digitale radiozenders en een kristalheldere geluidsweergave. Al uw favoriete radiozenders letterlijk onder handbereik: dat kan met audiobediening op het stuur. U weet altijd waar u moet zijn, dankzij het navigatiesysteem met harde schijf. Onderweg uw smartphone opladen zonder gedoe met stekkers en kabels? Dat kan, met de draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. Met automatische airconditioning hoeft u alleen de gewenste temperatuur in te stellen. Het systeem doet de rest. In deze BMW kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Eenmaal op de plaats van bestemming helpen de parkeersensoren achter u om veilig in te parkeren. De sensoren van de achteropkomend verkeer waarschuwing houden zicht op de dode hoeken achter u. Te weinig afstand tot de achterligger? Het systeem geeft direct een signaal. Een druk op de knop en starten maar! Dat kan dankzij keyless start. Met deze auto bent u ontspannen onderweg dankzij de cruise control. Als u regelmatig met een caravan of aanhanger rijdt, is de elektrisch inklapbare trekhaak een uitkomst.

De BMW 5 Serie is ook voorzien van ADAS. Deze Advanced Driver Assistence Systems fungeren als extra ogen en oren: ze houden voor u de weg in de gaten en grijpen in wanneer dat nodig is. Uiteenlopende functies maakt de head-up display zichtbaar in de voorruit. Op een kop-staartbotsing zit niemand te wachten. Daarom is de forward collision warning onderweg constant alert en berekent via een sensor de veilige afstand tot voorliggers. Bij concentratieverlies en toenemende vermoeidheid van de bestuurder, geeft de auto een sterk signaal om u weer bij de les te houden. Hierdoor kunnen veel ongelukken voorkomen worden. Met voorzieningen als autonoom remsysteem en voetgangersbescherming, bent u altijd veilig onderweg.

Wij leveren u deze auto natuurlijk met een tellerrapport van Nationale Autopas. Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze auto, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u