WhatsappEmail
BMW 5 SerieBMW 5 SerieBMW 5 SerieBMW 5 Serie
Beschikbaar

BMW 5 Serie520i M-Sport Automaat

€ 69.950,00

NLX-238-SH
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Apeldoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €908 per maand
BMW 5 Serie 520i M-Sport Automaat
€ 69.950,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 8965KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Dynamische styling, zorgvuldig afgewerkt met fraaie materialen en ontworpen met oog voor detail. De BMW 5 Serie is van binnen en van buiten een toonbeeld van Duits design. Deze auto uit 2024 heeft 4321 kilometer op de teller staan. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. De krachtige benzinemotor staat garant voor uitstekende prestaties. Het comfort van de stoelverwarming geeft in koude dagen nét dat beetje extra. Verder is de BMW uitgerust met: BMW M-sportonderstel, LED-koplampen, trailer assistent, start-stopsysteem, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en donker getint glas achter.

Altijd de benodigde functies in beeld? Het digitale dashboard zorgt ervoor. Een vergeten muurtje, een verborgen paaltje? Dat gebeurt niet meer, dankzij de achteruitrijcamera. Kilometerstand? Oliepeil? Accuspanning? Allemaal te zien via de app. Overal. Altijd. Dankzij Connected Services. De kans op een kop-staart botsing wordt sterk gereduceerd door het systeem van achteropkomend verkeer waarschuwing. Voor een complete muziekervaring is deze auto voorzien van een Harman/Kardon audiosysteem. Natuurlijk behoren dashboard met spraakbediening, full map navigatiesysteem, Harman Kardon-audiosysteem, automatische airconditioning, sportstuur met schakelpaddels en draadloos opladen ook tot de uitrusting van deze complete auto.

De geavanceerde technologie in deze BMW is in staat om onderweg het verkeer om u heen te monitoren en er op te reageren. Zo hebt u als het ware een automatische co-piloot aan boord. Belangrijk voor uw veiligheid en die van uw passagiers is de verkeersbord-detectie in deze auto. Het Lane-keeping systeem zorgt voor een automatisch constante positie binnen de rijstrook. Afdwalen is uitgesloten. De dode hoek is een van de gevaarlijkste zones van elke auto. Daarom is deze BMW 5 Serie voorzien van een actieve dodehoekdetectie. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door voetgangersbescherming, forward collision warning system, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

Om te bevestigen dat de kilometerstand van deze auto klopt, krijgt u er ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij. We kunnen ons voorstellen dat u een proefrit wilt maken met deze BMW. Belt u ons snel?

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u