WhatsappEmail
BMW i4BMW i4BMW i4BMW i4
Beschikbaar

BMW i4M50 High Executive 84 kWh Automaat

€ 95.550,00

NL5932511
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Alkmaar
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1231 per maand
BMW i4 M50 High Executive 84 kWh Automaat
€ 95.550,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

In deze hatchback is de binnenruimte één geheel, naar behoefte in te delen. En makkelijk laden door de extra deur achter. De fluisterstille elektromotor zorgt voor een serene rijervaring. Hoewel de auto uit 2024 komt, heeft hij maar 10 kilometer gereden. De krachtige motor geeft deze BMW uitstekende prestaties. Stel u voor: zoevend over de snelweg terwijl het gulle daglicht het lederen interieur binnenvalt door het elektrisch bediende glazen panorama dak. En wat gemak betreft: daar zorgt onder andere de elektrisch bedienbare achterklep voor. Donkere en koude maanden? U zit altijd goed dankzij de stoelverwarming. Als de 'r' in de maand zit, komt zo'n verwarmd stuurwiel als geroepen! De laserlight koplampen zijn zo ingeregeld dat u maximaal zicht heeft zonder tegenliggers te hinderen. Tot de uitrusting van deze BMW behoren ook LED koplampen, adaptief dempingsysteem, adaptief M-onderstel, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter en in delen neerklapbare achterbank.

Via het digitale dashboard bent u permanent op de hoogte van alle informatie die u nodig heeft voor een veilige rit. Wat een gemak, die achteruitrijcamera. Alles in beeld zonder capriolen. Een smartphone met internetverbinding legt eenvoudig overal contact met de auto. U kunt functies activeren en de conditie van de auto monitoren. Dankzij het Harman/Kardon audiosysteem beluister u muziek alsof u er 'live' bij bent. Met het full map navigatiesysteem kiest u de snelste route naar uw eindbestemming. En deze auto heeft ook Harman Kardon-audiosysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, DAB ontvangst, regensensor en cruise control als standaard uitrusting.

Elektronische veiligheidsvoorzieningen helpen u onderweg om de situatie op de weg te beoordelen. Deze systemen waarschuwen u als er een riskante situatie ontstaat, en kunnen in bepaalde gevallen ook zelf ingrijpen. Uiteenlopende functies maakt de head-up display zichtbaar in de voorruit. In het instrumentarium laat de verkeersborddetectie de actuele verkeersborden zien. Met het Lane-keeping systeem komt u nooit per ongeluk buiten de rijstrook. In deze BMW vinden we verder een voetgangersbescherming, forward collision warning system, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Hebben we uw interesse gewekt? Deze i4 staat nu voor u klaar, u bent van harte welkom om hem te komen bekijken. Dan vertellen we u ook meteen over de financieringsvormen die we u kunnen aanbieden. Belt u ons vandaag nog?

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u