WhatsappEmail
BMW i4BMW i4BMW i4BMW i4
Beschikbaar

BMW i4eDrive35 High Executive Automaat

€ 53.950,00

NLT-822-RH
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Oostzaan
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €697 per maand
BMW i4 eDrive35 High Executive Automaat
€ 53.950,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 24400KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Compact en toch royaal met ruimte, deze hatchback. Ideaal met de extra deur aan de achterzijde. Nooit meer naar de pomp! De elektromotor opladen en rijden maar! Deze auto heeft maar weinig kilometers gemaakt, de teller staat op slechts 5000 kilometer. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Van binnen is deze BMW i4 mooi uitgevoerd met een classy lederen interieur. Een weldaad voor u en uw bijrijder: deze BMW i4 heeft verwarmbare voorstoelen. De sportstoelen houden u en uw passagier stevig vast tijdens een snelle rit, maar bieden ook altijd comfortabele ondersteuning. De bagageruimte is toegankelijk via een comfortverhogende elektrische achterklep. Tot de voorzieningen van deze auto behoren BMW M-sportpakket, donker getint glas achter, LED-achterlichten, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

De DAB-ontvanger zorgt voor een ruime keuze uit digitale radiozenders en een kristalheldere geluidsweergave. Harder en zachter met een druk op de knop: de audiobediening op het stuurwiel maakt het mogelijk. Nooit meer de weg zoeken en ontspannen arriveren bij uw reisdoel. Met het full map navigatiesysteem zit u veilig en ontspannen in de auto. De automatische airconditioning zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. Afstand schatten bij het achteruitrijden? Niet nodig. U weet het precies, dankzij de achteruitrijcamera. Natuurlijk is een complete auto als deze ook voorzien van sensoren die de omgeving in de gaten houden. Deze BMW heeft niet alleen een automatisch inschakelbare verlichting aan boord, maar ook een regensensor. Ook over uw schouder ziet u onderweg niet alles wat er aan de achterzijde gebeurt. Daarom heeft deze BMW i4 een achteropkomend verkeer waarschuwing. De kruisend verkeer detectie is een alerte, automatische bijrijder die waarschuwt als een tegenligger dreigt te kruisen met uw voorgenomen rijrichting. De keyless start maakt een eind aan de ouderwetse autosleutel. Met de elektronische sleutel op zak stapt u in en een druk op de startknop doet de rest. De uitrusting van deze BMW is met verstelbaar stuur, automatisch dimmende buitenspiegels, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.

Het rijden met deze BMW wordt nog meer ontspannen dankzij de innovatieve technieken die onderweg over uw veiligheid waken. Verkeersbord-detectie herkent verkeersborden en toont deze op het instrumentarium van de auto. In een noodsituatie waarschuwt forward collision warning bij een dreigende aanrijding met een voorligger. Een fietser of ander voertuig in de dode hoek ziet u gemakkelijk over het hoofd. De actieve dodehoekdetectie signaleert meteen elke risicosituatie. Het Lane-keeping systeem zorgt dat u mooi binnen de lijntjes blijft. Ongemerkt buiten de rijstrook komen is er niet meer bij. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door autonoom remsysteem en voetgangersbescherming.

Elektrisch rijden is een verademing. Eén belletje is genoeg voor een proefrit. Wanneer zullen we ‘m klaarzetten?

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u