WhatsappEmail
BMW i4
BMW i4BMW i4BMW i4BMW i4
Beschikbaar

BMW i4eDrive40 High Executive 84 kWh Automaat

€ 58.900,00

NLX-912-JV
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Groningen
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €760 per maand
BMW i4 eDrive40 High Executive 84 kWh Automaat
€ 58.900,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 5500KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Hij levert uitstekende prestaties en doet dat met zorg voor het milieu. Maar tegelijk is de BMW i4 ook gewoon een auto die u volop ruimte en comfort biedt. De fluisterstille elektromotor zorgt voor pittige rijprestaties zonder uitstoot. Maar wel met fiscaal voordeel! Het is een nieuwe auto, hij is nu uit voorraad leverbaar. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Boven uw hoofd schuiven de wolken zichtbaar voorbij door het elektrisch bediende glazen panorama dak. En kijk eens aan de achterzijde wat gemakkelijk: een eveneens elektrisch bedienbare achterklep! Een beetje luxe is nooit weg, toch? Vandaar de stoelverwarming! In deze BMW profiteert u onder andere ook van: 17 inch lichtmetalen velgen, BMW M-sportpakket, donker getint glas achter, LED-achterlichten, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Met de DAB-ontvanger heeft u keuze uit talloze digitale radiozenders met de allerhoogste geluidskwaliteit. Met de audiobediening op het stuur heeft u altijd twee handen beschikbaar om te rijden. Waarheen gaat de reis? Het full map navigatiesysteem brengt u trefzeker ter plekke! In een auto als deze kunt u niet zonder automatische airconditioning, zodat de temperatuur altijd goed is. Met behulp van de achteruitrijcamera kunt u zo strak inparkeren als u maar wilt! Het hoort bij een intelligente auto als deze dat hij zelf in staat is om zijn omgeving in de gaten te houden. Dat doet deze BMW met een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor. De kans op een kop-staart botsing wordt sterk gereduceerd door het systeem van achteropkomend verkeer waarschuwing. Even op de startknop drukken en rijden maar: dat is het gemak van keyless start! Ook is de BMW uitgerust met: verstelbaar stuur, automatisch dimmende buitenspiegels, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Zoals u mag verwachten van deze BMW i4 is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze auto. Onbedoeld bumperkleven is er niet bij, dankzij de forward collision warning. Die waarschuwt direct als een botsrisico met uw voorligger dreigt. Een camera houdt de juiste koers binnen de rijstrook in de gaten en het Lane-keeping systeem corrigeert bij afwijkingen. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze BMW bovendien autonoom remsysteem en voetgangersbescherming.

Wordt dit uw nieuwe auto? We verwelkomen u graag om u deze i4 te laten zien, en dan leggen we u ook uit welke financieringsvormen we erbij kunnen aanbieden.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u