WhatsappEmail
BMW i7BMW i7BMW i7BMW i7
Beschikbaar

BMW i7eDrive50 Privilege Edition Automaat

€ 147.645,00

NL5944731
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Oostzaan
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1903 per maand
BMW i7 eDrive50 Privilege Edition Automaat
€ 147.645,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

U voelt de onbeperkte kracht van elektrische aandrijving, elke keer als u op weg gaat met deze BMW i7. Ervaar de kracht en stilte van de elektromotor tijdens het rijden. Hoewel de auto uit 2024 komt, heeft hij maar 10 kilometer gereden. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Vierwielaandrijving zorgt onder verschillende rijomstandigheden voor meer grip en meer tractie. Altijd al een voorliefde gehad voor een lederen interieur? Deze heeft het. Evenals een elektrisch bedienbare achterklep. Tijdens gure dagen is het prettig zitten in de verwarmbare voorstoelen, die bovendien zijn uitgerust met massagefunctie. Voortaan hoeft niemand u meer te vragen of u een goede reis hebt gehad. De luchtvering en de comfortstoelen maken elke rit een verademing. Het glazen panoramadak zorgt voor een onovertroffen uitzicht. Ook de passagiers achterin ervaren het ultieme comfort, dankzij de verwarmde achterbank. Tot de voorzieningen van deze auto behoren LED koplampen, BMW M-sportpakket, adaptief dempingsysteem, warmtewerend glas, elektrisch inklapbare buitenspiegels en LED-achterlichten.

Voor een goed en duidelijk overzicht onderweg is het digitale dashboard uitermate slim ingedeeld. Elk van de vier camera's op deze auto draagt bij aan het creëren van een onbelemmerd uitzicht van 360 graden rondom de auto. Vergeten af te sluiten? Bandenspanning onvoldoende? De speciale app geeft u direct een seintje met behulp van Connected Services. Muziek luisteren onderweg was nog nooit zo'n genoegen! Het high performance audiosysteem levert een unieke geluidservaring. Battery low? Even op de draadloze telefoonlader en gaan! Ook navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, DAB ontvangst, regensensor en cruise control horen tot de voorzieningen op deze auto.

In deze auto zijn verschillende technologieën aanwezig die voor u het verkeer en de omgeving in de gaten houden en die desnoods ook kunnen remmen of bijsturen. Jachtvliegers weten het al jaren: belangrijke info projecteer je in je zichtveld zodat je je hoofd niet meer hoeft te draaien. De hier aanwezige head-up display doet precies hetzelfde! Onderweg zorgt verkeersborddetectie ervoor dat u geen waarschuwingsbord mist. Een camera houdt de juiste koers binnen de rijstrook in de gaten en het Lane-keeping systeem corrigeert bij afwijkingen. U bent mede dankzij voetgangersbescherming, forward collision warning system, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

Natuurlijk is dit een splinternieuwe auto en hij wordt dus geleverd met volledige fabrieksgarantie. Daarbij kunnen we u verschillende gunstige financieringsvormen aanbieden. We maken graag een afspraak met u.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u