WhatsappEmail
BMW iXBMW iXBMW iXBMW iX
Beschikbaar

BMW iXxDrive40 High Executive 77 kWh Automaat

€ 99.323,00

NL5934037
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Schiedam
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1282 per maand
BMW iX xDrive40 High Executive 77 kWh Automaat
€ 99.323,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Deze auto straalt een en al kracht en sportiviteit uit. En onverwoestbare klasse. Tja, BMW maakt rijden geweldig. Met de elektromotor rijdt u stil en snel de toekomst in. Maar ook schoon en zuinig. Deze nieuwe auto is nu uit voorraad leverbaar. De krachtige motor geeft deze BMW uitstekende prestaties. Een blik van dichtbij onthult meteen twee mooie pluspunten: het lederen interieur en de elektrisch bedienbare achterklep. De verwarmbare voorstoelen zijn voorzien van een massagefunctie, een weldaad voor rug en schouders in elk seizoen. Zit u goed? De stoelen zijn eenvoudig instelbaar dankzij de elektrische bediening met geheugen. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook donker getint glas achter, antracietkleurige hemelbekleding, LED-achterlichten, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

De Harman/Kardon geluidsinstallatie staat garant voor een onovertroffen fraaie klankweergave. Deze BMW iX is een complete auto anno nu, en dat merk je. Bijvoorbeeld door de aanwezige draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. Met dit systeem profiteert u onder andere ook van: smartphone connectiviteit, full map navigatiesysteem, DAB ontvangst, multifunctioneel sportstuur en achteruitrijcamera. Of het buiten nu warm is of koud, dankzij automatische airconditioning is het binnen altijd behaaglijk. Hoeveel ruimte u nog heeft bij het insteken? De parkeersensoren laten het weten! Da's gemakkelijk! Adaptive cruise control is een comfortabele en veilige optie. Het systeem reguleert de snelheid en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. Sleutelloos instappen en starten: de keyless start zorgt ervoor! Geen handmatig gerommel meer; de elektrisch inklapbare trekhaak reageert met een druk op de knop. U bent in deze BMW ook voorzien van verstelbaar stuur, automatisch dimmende buitenspiegels en boordcomputer.

Geavanceerde technische systemen houden tijdens elke rit het verkeer in de gaten en reageren op potentieel gevaarlijke situaties. In het instrumentarium laat de verkeersborddetectie de actuele verkeersborden zien. Da′s veilig! Alle informatie geprojecteerd op de voorruit via head-up display, zodat u uw ogen op de weg kunt houden! Onbedoeld bumperkleven is er niet bij, dankzij de forward collision warning. Die waarschuwt direct als een botsrisico met uw voorligger dreigt. Het laatste wat u wilt is dat u achter het stuur indommelt. Om dat te voorkomen is deze auto uitgerust met vermoeidheidsherkenning. Keep your lane? Het Lane-keeping systeem zorgt er automatisch voor. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door autonoom remsysteem, dodehoekdetectie en voetgangersbescherming.

Hebben we uw interesse gewekt? Deze iX staat nu voor u klaar, u bent van harte welkom om hem te komen bekijken. Dan vertellen we u ook meteen over de financieringsvormen die we u kunnen aanbieden. Belt u ons vandaag nog?

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u